Daha yüksek erişilebilirlik modunu aç
Daha yüksek erişilebilirlik modunu kapat
T.C. TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI
KASTAMONU İL TARIM VE ORMAN MÜDÜRLÜĞÜ
Görme Engelli
×
  • Ana Sayfa
  • KURUMSAL YAPI
    İL MÜDÜRÜ
    İL MÜDÜR YARDIMCILARI
    ŞUBE MÜDÜRLÜKLERİ
    • TARIMSAL ALTYAPI VE ARAZİ DEĞERLENDİRME ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ
    • BALIKÇILIK VE SU ÜRÜNLERİ ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ
    • BİTKİSEL ÜRETİM VE BİTKİ SAĞLIĞI ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ
    • ÇAYIR, MERA VE YEM BİTKİLERİ ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ
    • GIDA VE YEM ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ
    • HAYVAN SAĞLIĞI VE YETİŞTİRİCİLİĞİ ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ
    • İDARİ VE MALİ İŞLER ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ
    • KIRSAL KALKINMA VE ÖRGÜTLENME ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ
    • KOORDİNASYON VE TARIMSAL VERİLER ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ
    İLÇE MÜDÜRLÜKLERİ
    • ABANA
    • AĞLI
    • ARAÇ
    • AZDAVAY
    • BOZKURT
    • CİDE
    • ÇATALZEYTİN
    • DADAY
    • DEVREKANİ
    • DOĞANYURT
    • HANÖNÜ
    • İHSANGAZİ
    • İNEBOLU
    • KÜRE
    • PINARBAŞI
    • SEYDİLER
    • ŞENPAZAR
    • TAŞKÖPRÜ
    • TOSYA
    BİRİMLER
    • DÖNER SERMAYE SAYMANLIĞI
    • HUKUK BİRİMİ
    • SİVİL SAVUNMA
    ORGANİZASYON ŞEMASI
    TARİHÇE
    GÖREVLERİMİZ
    MİSYON VE VİZYONUMUZ
    KALİTE POLİTİKAMIZ
  • E-HİZMETLER
  • PROJELER
  • YAYINLAR
  • BASIN
  • İLETİŞİM
Skip Navigation LinksKastamonu İl Tarım ve Orman Müdürlüğü > Haber

Fırınlarda Denetim

30.01.2019 / Gösterim Sayısı : 1307 / Arşiv

Tarladan sofraya güvenli gıda anlayışıyla halkımızın sağlıklı, güvenilir gıda tüketmelerini sağlamak için; İl Müdürlüğümüz Gıda Kontrol Görevlileri tarafından fırınlarda yapılan gıda denetimleri 2019 yılında da aralıksız olarak devam ediyor.

2019 yılı başı itibariyle ilimiz fırınlarında; İl Müdürlüğümüz Gıda ve Yem Şube Müdürü ile Kontrol Görevlileri tarafından etkin bir denetim gerçekleştirildi.

Fırın denetimlerinde; işletmelerin kayıt belgeleri, fiziki ortamları, asgari teknik ve hijyenik şartlara uygunlukları, son tüketim tarihleri, gıda maddelerinin muhafaza durumları, etiket bilgileri, satış koşulları ve ekmek gramajları kontrol ediliyor. İşletme sahipleri ve çalışanları ise, gıda güvenliği ve personel hijyeni konularında bilgilendiriliyor. İlimiz Merkezde bulunan 32 ekmek fırınında denetim gerçekleştirilmiş olup, 10 işletmede eksiklikler belirlenerek süre verilmiştir.

2018 yılında ise; İl ve İlçelerimizde bulunan toplam 149 fırında 253 denetim yapılmış olup, bir işletmeye idari para cezası ve 43 işletmede eksiklikler belirlenerek süre verilmiştir.

"Yediğine içtiğine dikkat et" sloganı ile; bundan sonra da denetimlerimiz, aralıksız olarak sürdürülecektir.

Fotoğraf Galerisi (6)

Tüm fotoğrafları görüntülemek için buraya tıklayınız.
Son Haberler
...
Tarımsal Kuraklık İl Kriz Yönetimi 2025 Yılı O ...
...
İl Müdürlüğümüz Bünyesinde Görev Yapan Tüm Per ...
...
Kastamonu Meralarına "Can Suyu": Kdakp Kapsamı ...
...
Ipard Iıı Programı Kapsamında Üst Düzey Ziyare ...
...
Kooperatifçilik Temalı “Lider Tarım Çocuk Kamp ...
...
Kadın Elinden Hansera" Projesi Kuzka Desteği A ...

Haber Arşiv

İLETİŞİM

    Kastamonu İl Tarım ve Orman Müdürlüğü
  • Adres : Saraçlar Mahallesi Bayındır Sokak No:2 37820 Merkez/KASTAMONU

  • Telefon : +90 366 212 86 89 - 214 10 75 - 214 84 00

  • Faks : +90 366 214 31 70

  • E-Posta : kastamonu@tarimorman.gov.tr

  • KEP : tarimveormanbakanligi@hs01.kep.tr

satis@tarimorman.gov.tr

sales@tarimorman.gov.tr

abuse@tarimorman.gov.tr

webmaster@tarim.gov.tr

abuse@tarim.gov.tr

hr@tarim.gov.tr

info@tarim.gov.tr

ik@tarim.gov.tr

contact@tarim.gov.tr

HIZLI MENÜ

  • Kullanıcı Girişi
  • Intranet
  • Bakanlık e-Posta
  • KVKK
  • Bilgi Güvenliği İhlal Bildirimi

ACİL NUMARALAR

  • 180 / Tarım İletişim Merkezi
  • 174 / Gıda Hattı
  • 112 / Orman Yangın

MOBİL UYGULAMALAR

©2025 Tüm hakları saklıdır. TÜRKİYE CUMHURİYETİ TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI