Daha yüksek erişilebilirlik modunu aç
Daha yüksek erişilebilirlik modunu kapat
T.C. TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI
KASTAMONU İL TARIM VE ORMAN MÜDÜRLÜĞÜ
Görme Engelli
×
  • Ana Sayfa
  • KURUMSAL YAPI
    İL MÜDÜRÜ
    İL MÜDÜR YARDIMCILARI
    ŞUBE MÜDÜRLÜKLERİ
    • TARIMSAL ALTYAPI VE ARAZİ DEĞERLENDİRME ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ
    • BALIKÇILIK VE SU ÜRÜNLERİ ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ
    • BİTKİSEL ÜRETİM VE BİTKİ SAĞLIĞI ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ
    • ÇAYIR, MERA VE YEM BİTKİLERİ ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ
    • GIDA VE YEM ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ
    • HAYVAN SAĞLIĞI VE YETİŞTİRİCİLİĞİ ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ
    • İDARİ VE MALİ İŞLER ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ
    • KIRSAL KALKINMA VE ÖRGÜTLENME ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ
    • KOORDİNASYON VE TARIMSAL VERİLER ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ
    İLÇE MÜDÜRLÜKLERİ
    • ABANA
    • AĞLI
    • ARAÇ
    • AZDAVAY
    • BOZKURT
    • CİDE
    • ÇATALZEYTİN
    • DADAY
    • DEVREKANİ
    • DOĞANYURT
    • HANÖNÜ
    • İHSANGAZİ
    • İNEBOLU
    • KÜRE
    • PINARBAŞI
    • SEYDİLER
    • ŞENPAZAR
    • TAŞKÖPRÜ
    • TOSYA
    BİRİMLER
    • DÖNER SERMAYE SAYMANLIĞI
    • HUKUK BİRİMİ
    • SİVİL SAVUNMA
    ORGANİZASYON ŞEMASI
    TARİHÇE
    GÖREVLERİMİZ
    MİSYON VE VİZYONUMUZ
    KALİTE POLİTİKAMIZ
  • E-HİZMETLER
  • PROJELER
  • YAYINLAR
  • BASIN
  • İLETİŞİM
Skip Navigation LinksKastamonu İl Tarım ve Orman Müdürlüğü > Haber

Gıda Kontrol Görevlilerine Numune Alma Eğitimi Verildi

18.12.2025 / Gösterim Sayısı : 20 / Arşiv

​Kastamonu İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Gıda ve Yem Şube Müdürlüğü tarafından, ilçe müdürlüklerinde görev yapan Gıda Kontrol görevlilerine yönelik numune alma eğitimi düzenlendi.


İl Müdürlüğümüz toplantı salonunda gerçekleştirilen eğitimin açılış konuşmasını İl Tarım ve Orman Müdürümüz Ahmet Kılıç yaptı. İl Müdürümüz konuşmasında, gıda güvenliğinin sağlanmasında numune alımının denetim sürecinin en kritik aşamalarından biri olduğunu vurgulayarak, mevzuata uygun, doğru ve izlenebilir şekilde yapılan numune alımının tüketici sağlığının korunması açısından büyük önem taşıdığını ifade etti.

Eğitim programı; Gıda ve Yem Şube Müdürü Burcu Emeksizoğlu koordinasyonunda, Gıda Kontrol görevlileri Sibel Karasalihoğlu, Halis Turgut Baydar ve Ahmet Öztürk tarafından verildi. Eğitimde; gıda denetimlerinde numune alma usul ve esasları, ilgili mevzuat hükümleri, numune alma teknikleri, muhafaza koşulları ile numunelerin laboratuvara gönderim süreçleri hakkında katılımcılara kapsamlı bilgiler aktarıldı.

Gıda güvenliğinin sağlanması ve tüketici sağlığının korunması amacıyla, personelimizin mesleki bilgi ve yetkinliklerini artırmaya yönelik eğitim faaliyetlerimiz aralıksız devam edecektir.

Fotoğraf Galerisi (12)

Tüm fotoğrafları görüntülemek için buraya tıklayınız.
Son Haberler
...
İl Müdürlüğümüz Salep Projesi Kapsamında Tekni ...
...
Kdakp Kapsamında 100 Kadın Üreticiye Ekipman D ...
...
Çok Paydaşlı Platform (Çpp) Toplantısı Gerçekl ...
...
81 İlde Eş Zamanlı Gıda Denetimi: İlimizde Yük ...
...
Tarımsal Kuraklık İl Kriz Yönetimi 2025 Yılı O ...

Haber Arşiv

İLETİŞİM

    Kastamonu İl Tarım ve Orman Müdürlüğü
  • Adres : Saraçlar Mahallesi Bayındır Sokak No:2 37820 Merkez/KASTAMONU

  • Telefon : +90 366 212 86 89 - 214 10 75 - 214 84 00

  • Faks : +90 366 214 31 70

  • E-Posta : kastamonu@tarimorman.gov.tr

  • KEP : tarimveormanbakanligi@hs01.kep.tr

satis@tarimorman.gov.tr

sales@tarimorman.gov.tr

abuse@tarimorman.gov.tr

webmaster@tarim.gov.tr

abuse@tarim.gov.tr

hr@tarim.gov.tr

info@tarim.gov.tr

ik@tarim.gov.tr

contact@tarim.gov.tr

HIZLI MENÜ

  • Kullanıcı Girişi
  • Intranet
  • Bakanlık e-Posta
  • KVKK
  • Bilgi Güvenliği İhlal Bildirimi

ACİL NUMARALAR

  • 180 / Tarım İletişim Merkezi
  • 174 / Gıda Hattı
  • 112 / Orman Yangın

MOBİL UYGULAMALAR

©2025 Tüm hakları saklıdır. TÜRKİYE CUMHURİYETİ TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI